Skip to main content
Administrator Guide
Laatst bijgewerkt: 2023-06-23
Concept: gespreksbeheer

Concept: gespreksbeheer

Nadat u een gesprek met een kandidaat hebt gepland, moet u mogelijk een gesprek weergeven, wijzigen, opnieuw plannen of zelfs annuleren. 
Als u geplande gesprekken wilt weergeven, selecteert u in de koptekst
Functies
- gespreksbeheer
. Op deze pagina kunt u alle gesprekken weergeven waartoe u toegang hebt, ongeacht de functie of status. Bevestigde gesprekken worden eerst in chronologische volgorde weergegeven, terwijl gesprekken in afwachting van antwoorden verderop worden weergegeven.
U kunt een gesprek uitvouwen om aanvullende details weer te geven. Als een gespreksaanvraag in behandeling is, worden voorgestelde tijdvakken weergegeven voor de beschikbaarheid van interviewers. Als de aanbieder het gesprek heeft geaccepteerd, worden de geplande datum en tijd weergegeven. Afhankelijk van de
gespreksmodus
die u hebt geselecteerd toen u het gesprek maakte, ziet u de juiste hyperlink:
  • Video
    : interview-URL
  • Telefoon
    : telefoonnummer
  • Persoonlijk
    : navigatie met Google Maps
Mogelijk moet u een gespreksaanvraag wijzigen nadat deze naar een aanbieder is verzonden. U kunt op
Bewerken
klikken op de pagina
Gespreksbeheer
. Vanaf hier kunt u de benodigde details wijzigen. Voorbeeld: als de geplande interviewer niet meer beschikbaar is, maar uw assistent-manager de geplande tijd kan invullen en behouden, kunt u het gesprek aanpassen aan de wijziging. In dit geval hoeft de aanbieder de wijziging niet te beoordelen en wordt deze automatisch toegepast.
Als de geplande gespreksdatum niet meer geschikt is voor u en u het gesprek opnieuw moet plannen, kunt u het gesprek op dezelfde manier wijzigen. Deze keer ziet u een bericht dat aangeeft dat voor de wijziging een actie van de aanbieder is vereist. Wanneer u uw wijzigingen opslaat, moet de aanbieder de bijgewerkte gespreksaanvraag beoordelen en accepteren.
Soms vervult u een rol voordat alle gesprekken hebben plaatsgevonden. U kunt
op 'Gesprek annuleren'
klikken om de planning van het gesprek ongedaan te maken en alle deelnemers hiervan op de hoogte te stellen.