Gebruikershulpproject en alle bijbehorende snelle tips verwijderen
Beveiliging:
- Het domeinSecurity Activationin het functionele gebied 'System'.
- Het domeinSet Up: Guidance Workspacein het functionele gebied 'User Success Platform'.
U kunt een gebruikershulp verwijderen wanneer het niet meer nodig is, bijvoorbeeld nadat u het project buiten gebruik stelt of als u de snelle tips vervangt.
Als u een project verwijdert, worden alle bijbehorende snelle tips permanent verwijderd, inclusief concept- en gepubliceerde snelle tips.
- Open het rapport Werkruimte gebruikershulp.
- Navigeer naar de taak 'Ontdekken'.Selecteer een taak in de lijst.
- Selecteer in het linkerdeelvenster van Gebruikershulpproject maken het project om door te gaan met het toevoegen van gebruikershulp.U kunt geen project verwijderen waaraan een taak is gekoppeld. U moet eerst een taak aan het project toevoegen en deze vervolgens verwijderen .
- Klik op'Doorgaan'.
- Selecteer in het project de knopMeer acties.
- Selecteer'Project verwijderen'.
- Selecteer in het bevestigingsvenster nogmaalsde optie Project verwijderen.Deze actie is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt.
Het project en alle bijbehorende snelle tips worden permanent uit de werkruimte voor Workday verwijderd. Verwijderde snelle tips zijn niet meer beschikbaar voor gebruikers in de Workday interface.