Skip to main content
Administrator Guide
Laatst bijgewerkt: 2023-06-23
Concept: servervoorkeuren

Concept: servervoorkeuren

Op de pagina
Servervoorkeuren
kunt u
Implementatie van Workday-verzamelingen ongedaan maken wanneer ze uit de instelling Server worden verwijderd
. Deze instelling wordt automatisch uitgeschakeld, wat betekent dat als een verzameling al is geïmplementeerd in de geselecteerde Workday-omgeving en u de verzameling uit de lijst
'Geconfigureerd
' verwijdert, Studio de implementatie van de verzameling niet ongedaan maakt. Schakel het selectievakje in om deze instelling in te schakelen. Wanneer u op
Voltooien
klikt in de wizard
Deploy to Workday
, maakt Studio de implementatie van alle verzamelingen ongedaan die zich in uw werkruimte bevinden, maar niet meer in de lijst
Geconfigureerd
staan.