Velden in een bedrijfsweergavegegevensbron verbergen en verwijderen
Beveiliging: het beveiligingsdomein
'Beheren: bedrijfsweergaven'
in het functionele gebied 'Systeem'. U kunt zowel geleverde als toegevoegde velden verbergen in een gegevensbron voor bedrijfsweergaven. Wanneer u een veld verbergt, blijft het veld in de bedrijfsweergavedefinitie, maar wordt het niet meer beschikbaar voor gebruik in rapporten of discoveryboards. Als u een veld zichtbaar maakt, wordt het beschikbaar voor gebruik in rapporten en discoveryboards.
U kunt velden verwijderen die eerder aan de gegevensbron voor de bedrijfsweergave zijn toegevoegd. Wanneer u een veld verwijdert, wordt het veld permanent uit de gegevensbron verwijderd en kan het niet in rapporten of discoveryboards worden gebruikt. U kunt een veld opnieuw toevoegen nadat u het hebt verwijderd.
- Open de taakGeleverde bedrijfsweergaven configureren.
- Selecteer de gegevensbron voor de bedrijfsweergave waarvoor u velden wilt verbergen of verwijderen en klik opOK.We vermelden alle velden die momenteel zijn gedefinieerd in de gegevensbron voor de bedrijfsweergave in het raster 'Velden', inclusief alle eerder toegevoegde velden. We geven het aantal rapporten weer dat momenteel het veld gebruikt in de kolomWaar gebruiktin het raster.
- Voer in het rasterVeldeneen of beide acties uit:
- Schakel het selectievakje in de kolomVeld verbergenin voor het veld dat u wilt verbergen.
- Klik opVerwijderenin de kolomVerwijderenvoor het veld dat u wilt verwijderen.
- Klik opOpslaan.
Als u de taak '
Geleverde bedrijfsweergaven configureren'
wilt sluiten, gebruikt u de zoekbalk van Workday om naar een andere taak of ander rapport te navigeren.