Flexteams en Flexteamrollen annuleren
- Maak flexteams en stel deze beschikbaar voor kandidaten.
- Configureer het bedrijfsproces en het beveiligingsbeleidvoor flexteams beherenin het functionele gebied 'Talent Marketplace'.
Flexteams met de status 'Recruiting in gebruik' of 'Volledig bezet' kunnen worden geannuleerd. U kunt flexteams met de status 'Voltooid' niet annuleren.
Het proces voor het annuleren van flexteams is afhankelijk van het type flexteam: eenvoudig of geavanceerd.
Als u een eenvoudig flexteam wilt annuleren, selecteert u het menu Acties in het rapport
'Flexteams beheren'
of in de detailpagina voor het flexteam. Selecteer de optie Flexteam annuleren
. Het flexteam wordt met de status 'Geannuleerd' weergegeven in het rapport 'Flexteams beheren'
en op de detailpagina van het flexteam. U annuleert de rollen voor een geavanceerd flexteam afzonderlijk. Volg de onderstaande stappen om een geavanceerd flexteam te annuleren.
- Open als beheerder of host van het flexteam de detailpagina van het flexteam.
- De rollen van het flexteam zijn zichtbaar als tabbladen op de kaart Rollen. Selecteer de rol die u wilt annuleren.
- Klik opRol annuleren. De rol met de status 'Geannuleerd' is niet meer beschikbaar voor medewerkers.
- Als u het geavanceerde flexteam wilt annuleren, moet u alle rollen annuleren door de bovenstaande stappen te volgen. Als u alle rollen annuleert, wordt het flexteam automatisch geannuleerd. De status 'Geannuleerd' wordt weergegeven in het rapport'Flexteams beheren'en op de detailpagina van het flexteam.
Beheerders en hosts van flexteams kunnen de status van hun flexteams bekijken in het rapport
'Mijn flexteamgebeurtenissen
'.