Referentie: configuratie opschonen na deactivering personeelsplanning
Als u de configuratiemanager voor personeelsplanning wilt deactiveren, selecteert u
'Registratie van orkestratie ongedaan maken'
in de referentie van de Workday-gegevensbron. Na deactivering raden we u aan de door de toepassing gemaakte items in Adaptive Planning in deze volgorde te verwijderen:
Waar verwijderen? | Wat te verwijderen? |
|---|---|
Integraties ontwerpen | Versieparameter uit de planningsgegevenslader. |
Integraties ontwerpen | Workday-gegevensbron. |
Integraties ontwerpen | Metagegevens en gegevensladers. |
Integraties ontwerpen | Alle integratietaken behalve de orkestratietaak. U kunt de orkestratietaak niet verwijderen in Adaptive Planning-ontwerpintegraties. |
Integraties ontwerpen | Extern Workday-systeem. |
Modelbeheer | Planversie. |
Modelbeheer | Aan niveaus toegewezen bladen. |
Modelbeheer | Niveaus. |
Modelbeheer | Niveaukenmerken. |
Modelbeheer | Dimensies. Hiermee worden ook automatisch dimensiekenmerken verwijderd. |
Als u klaar bent met verwijderen, navigeert u naar Integraties ontwerpen. Hiermee wordt een metagegevenssynchronisatie geactiveerd en wordt voorkomen dat 15 minuten moet worden gewacht voor het automatisch opschonen.