Adaptive Planning Hubs opslaan en delen
- U hebt:
- De hub is gemaakt.
- Gebruikersgroepen maken op basis van hubgebruikerstypen. ZieReferentie: toegang tot Adaptive Planning Hubs .
- Beveiliging: machtigingHubs bewerken.
Deel hubs om ze beschikbaar te maken voor specifieke gebruikers of gebruikersgroepen. De interactie van gebruikers met hubs is gebaseerd op hun gebruikerstype en niveau:
- Hublezers: met alleen-weergeventoegang tot hubinhoud kunnen ze rapporten en werkstromen weergeven, maar kunnen ze de hubindeling of hubmachtigingen niet wijzigen. Typische gebruikers zijn managers, belanghebbenden en beoordelaars.
- Hubbijdragers. Met beperkte bewerkingsrechten kunnen ze opmerkingen of inhoud toevoegen (indien toegestaan door de beheerder), maar kunnen ze de hubstructuur niet wijzigen. Typische gebruikers zijn onder meer afdelingsplanners en analisten.
- Hubbeheerders. Met volledige controle kunnen ze pagina's, widgets, groepen en instellingen voor delen bewerken. Typische gebruikers zijn systeembeheerders en producteigenaren.
De gedeelde hubs worden beschikbaar via de beheerpagina van de hubs.
Beheerders kunnen op elk gewenst tijd activiteiten voor delen volgen en de toegang intrekken.
Wanneer een hub wordt gedeeld met een gebruikersgroep:
- Alle nieuwe leden die aan die groep worden toegevoegd, krijgen automatisch toegang.
- Als u een gebruiker of groep verwijdert, wordt de zichtbaarheid van de hub onmiddellijk ingetrokken.
- Voltooi het configureren van de hub-widgets, -pagina's en -koppelingen.
- Klik opConcept opslaanom uw wijzigingen op te slaan zonder ze te delen.
- Wanneer u klaar bent om de hub met anderen te delen , selecteert u in het hoofdmenu .
- Selecteer de hub die u wilt delen.
- Klik op ToegangweergevenofBewerken.
- Selecteer onderBeschikbaar vooreen of meer gebruikersgroepen of specifieke gebruikers.
- Klik opOpslaan.